Oskar Blog
Grădinița de Fotografie Documentară Oskar
Egyed Ufó Zoltán    2011-01-02  [1 com.] >>>
Satul românesc, episodul 2. Conservă de țărani.
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-30  [9 com.] >>>
NG și HDR
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-21  [1 com.] >>>
Muncitor sau un premiant?
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-20  [0 com.] >>>
Vând kilometri
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-15  [1 com.] >>>
Satul românesc, abordări diferite. Episodul 1
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-12  [11 com.] >>>
Altă mică escrocherie, alt Mare Premiu
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-09  [40 com.] >>>
Expoziție și lansare Punctum
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-07  [2 com.] >>>
Din perioada digitală a autorului
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-07  [7 com.] >>>
Fotojurnaliștii anului 2011
Egyed Ufó Zoltán    2010-12-03  [4 com.] >>>


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 44

Concurs proiecte fotografice


Ce ai?
Ai, lucrezi sau vrei să lucrezi la o poveste? Arzi din dorinţa de a o fotografia mai serios? Suntem foarte interesaţi de acest lucru.

Noi avem documentaţie
Editorii badorgood sprijină sistematic modul de lucru în proiecte. Am scris despre asta și ne putem lăuda că avem o impresionantă colecție de texte în care vorbim despre fotografia în care noi credem:  vezi/citește articolele - http://badorgood.com/articole
Dacă ai citit şi crezi în ideile şi articolele noastre, treci mai departe. Dacă nu le-ai văzut, le poţi parcurge acum, şi dacă nu eşti dezamăgit, întoarce-te înapoi în această pagină. Dacă eşti dezamăgit sau ideile noastre ţi se par aberante, trimite acest link prietenilor tăi care fotografiază aberant.

Oferim consultaţii
Dacă nu eşti sigur pe ceea ce trebuie să faci, ne poţi scrie pe adresa proiecte@badorgood.com. Oferim feedback gratuit, pe email, 24 din 24. Răspundem garantat la orice întrebare (despre proiectul tău) chiar şi la genul de întrebări "merită să pozez sistematic banca din faţa casei?". Ne putem şi împrieteni. O mult mai mare plăcere ne va face să evaluăm stadiul lucrului, despre cum avansezi în proiect, despre îndoielile tale sau despre posibile îmbunătăţiri. Nu le stim pe toate, dar suntem pozitivi. Nu vom răspunde la mesajele care nu au legătură cu tema "documentare" sau cu proiectul fotografic.

Ce faci cu proiectele?
Proiectele se pot trimite oricând pe aceeaşi adresă de e-mail. Un material "valid" înseamnă o selecţie de maxim 25 de imagini, împreună cu o descriere a proiectului, întinsă pe maxim o pagină A4 (textul este obligatoriu).

Ce vrem să vedem?
Nu ne interesează "artă fotografică", nici cât de bun fotograf eşti, ci ne interesează subiectele tale şi modul în care reuşeşti să comunici prin fotografii observaţiile pe care le ai în ceea ce priveşte subiectul. Suntem dornici să găsim informaţie cât mai interesantă în fotografiile pe care le faci.

Câştiguri

Intenţia noastră este transparentă şi se vrea câştigătoare pentru toată lumea. De tipul win-win-win.

Fiecare proiect pe care-l vom publica pe site-ul nostru primeşte un premiu în bani, cărţi surpriză şi glorie eternă (dăm din buzunar 300RON + o carte surpriză + aprecierea noastră, felicitări şi osanale), badorgood câştigă un material (sperăm bun), iar marele public are şansa să citească şi să vadă o poveste interesantă. Şi de ce nu, să înveţe ceva din ea. Aşadar o selecţie a lucrărilor, alături de descrierea proiectului, vor fi publicate pe site-ul nostru.

Proiectele trimise nu vor intra în concurenţă unele cu altele ci vor fi evaluate de către editorii badorgood (Ciprian Ciocan, Gicu Şerban și Egyed Ufó Zoltán). Nu vom respinge nimic, ci doar îl vom retrimite spre îmbunătăţire (cu observaţiile noastre).

În cazul în care lucrările sunt convingătoare, ne păstrăm dreptul de a suplimenta premiile, în măsura în care vom dispune de bani.

Editorii:
Gicu Șerban este freelancer, membru al grupului "7 zile", inițiator sau colaborator al unor importante proiecte fotografice desfășurate pe internet (“Badorgood”, “Foto-magazin”, “Punctum”, “Oskar”, "Diafragma9").
Împreună cu prietenul lui, Voicu Bojan, a scris Înot Sincron, o carte despre fotografie.
Site: http://gserban.com
 
Ciprian Ciocan este designer freelancer pasionat de antropologie culturală şi din când în când face proiecte foto şi se ceartă cu Ufó la Școala Oskar.
Site: http://ciprianciocan.com

Egyed Ufó Zoltán este astăzi unul dintre cei mai fericiți fotografi din țară. S-a mutat din capitală la munte şi lucrează la proiecte personale.
Site: http://ufo.oskar.ro
 
Detalii: http://badorgood.com/articole/concurs-proiecte-117/1

© Egyed Ufó Zoltán
2011-10-26

 

Galerie
   Un revelion >>>
   Gospodarul izolat >>>

Linkuri recomandate
   Un bun exemplu despre ce mai poate >>>
   Petruț Călinescu a docume >>>

Fotografie
   Despre subiect >>>
   Despre subiect în fotografie >>>


Pentru a putea inscrie comentarii pe Oskar este necesara autentificarea.